چهارشنبه، 25 آذر 1394

پرسش :

وقتی جوانی دوست داشته باشد با دخترهای مختلف به هر نحوی در ارتباط باشد، برای مبارزه با این آفت آیا ازدواج راه حل مناسبی است؟ معظم‌له چه راهکارهایی را پیشنهاد می‌کنید؟

پاسخ :
نفس انسان در تمام مواقع انسان را به سمت مسائل نامناسب و حرام مي‌كشاند و مبارزه با نفس امري موقت و مقطعي نيست و لذا انسان بايد هميشه مراقب نفس خود باشد و از راه ازدواج كه بسيار مؤثر است و افزايش ايمان خود و نشستن پاي سخنان علما و منبري‌هاي خوب و معاشرت با انسان‌هاي متدين و خوب روح خود را از آلودگي دور كند. البته در همه حال بايد خداوند نيز عنايت خودرا از انسان سلب نكند.

منبع: gorgani.ir