جمعه، 27 آذر 1394

پرسش :

مبنای دروس خارج فقه چیست؟ در واقع بنده حقیر می‌خواهم بدانم که مراجع بزرگوار، در درس خارج فقه خود، در صدد آموزش چه چیزی به شاگردان خود می‌باشند؟

پاسخ :
در دروس خارج فقه در حقیقت راه استدلال و به دست آوردن احکام از طریق منابع فقهی و شرعی را به شاگردان یاد می‌دهند و در کنار آن نیز مرجع یا مجتهد نظر فقهی خود را نیز به آن‌ها القا می‌کند.

منبع: gorgani.ir