جمعه، 27 آذر 1394

پرسش :

مراوده و رفتن به مجالس درویشی، که در آن نماز می‌خوانند و ضروری دین را قبول دارند و علی را خدا نمی‌دانند و کارهایی مثل آتش خوردن و سیخ زدن ندارند و حتی بعضی‌ها به مستحبات هم عمل می‌نمایند چیست؟

پاسخ :
گرچه ظواهر دینی توسط این افراد رعایت می‌شود اما چون در مسیر تهذیب نفس و رفتاری انحرافاتی و لو جزیی در آن‌ها است پس با آنان رابطه نداشته باشید و بهتر است برای تهذیب نفس از علما و عرفای ربانی استفاده کنید.

منبع: gorgani.ir