جمعه، 27 آذر 1394

پرسش :

با خبر شدیم که در شهر سامراء که در زمانی نه چندان دور منزلگاه علم و علمایی چون میرزای شیرازی –صاحب فتوای تحریم استعمال تنباکو- بود، و اکنون محل تاخت و تاز دشمنان دین و مذهب گشته است؛ عزم آن شده که اقداماتی برای اعتلای دوباره‌ی چهره ی تشیع صورت پذیرد، و از آن جمله است احیای مدرسه‌ی آن عبد صالح و افتخار تشیع، میرزای شیرازی. نظر به اهمیت این عزم و همت تاریخی از سویی، و وسعت و هزینه‌ی این پروژه‌ی بزرگ از سوی دیگر، مستدعی است بفرمایید صرف وجوهات شرعیه برای این منظور از نظر معظم له مشروع است یا خیر؟

پاسخ :
مصرف وجوهات شرعیه در این گونه موارد با اجازه شخصی از معظم‌له مانعی ندارد.

منبع: gorgani.ir