دوشنبه، 30 آذر 1394

پرسش :

نگاه کردن به تصاویر انسان‌ها (اعم از عکس، نقاشی، نقاشی متحرک و فیلم) در چه صورت اشکال دارد؟ اگر عدم لذت شرط است آیا نگریستن به هر چهرهای (خود چهره یا تصاویر آن) که انسان از آن خوشش می‌آید حرام است؟ چون ظاهراً انسان از هر چه خوشش بیاید لذت می‌برد؟

پاسخ :
اگر بدون لذت جنسی باشد و نترسد که به حرام می‌افتد جائز است تنها خوش آمدن ملاک حرمت نیست باید لذت جنسی باشد.

منبع: sistani.org