چهارشنبه، 2 دی 1394

پرسش :

در خارج، کشور غیراسلامی در منزل استیجاری مبلی داریم که مطمئن نیستیم چرم آن از کشور اسلامی است یا نه بفرمایید حکم آن چیست نجس است یا پاک است اگر دست خیس به آن بخورد حکمش چیست؟

پاسخ :
اگر یقین به طبیعی بودن چرم نداشته باشید محکوم به طهارت است و تفحص واجب نیست و اگر یقین به طبیعی بودن آن داشتید و احتمال نمى‌دهید که از کشور اسلامی یا این که از حیوان تذکیه شده فراهم گشته است، چنان پوستی محکوم به نجاست است، و اما در غیر این صورت پاک است.

منبع: sistani.org