چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

در خطبه متّقين‌ آمده‌ «اَجْسامُهُم‌ْ نَحيفَة» ولی در تاريخ‌ آمده‌ كه‌ بعضی از امامان‌ مثل‌ امام‌ باقر علیه السلام مقداری چاق‌ بوده‌اند، چگونه‌ اين‌ مسأله‌ با كلام‌ نهج‌ البلاغه‌ جمع‌ می شود؟

پاسخ :
در نهج‌ البلاغه‌ نظير قرآن‌ كريم‌ كلمات‌ و خطب‌ متشابه‌ وجود دارد و از جمله‌ اين‌ خطبه‌ است‌ بنابراين‌ علم‌ آن‌ نظير متشابهات‌ قرآن‌ شريف‌ بايد زمان‌ ظهور علم‌ اهل‌ بيت‌ روشن‌ شود.

منبع: almazaheri.ir