چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

استدعا دارم‌ بفرمایيد: 1) چكار كنيم‌ تا بتوانيم‌ نمازهای پنجگانه‌ را اوّل‌ وقت‌ بخوانيم‌؟ 2) چكار كنيم‌ تا در نماز به‌ ياد خدا باشيم‌؟ 3) چكار كنيم‌ تا بتوانيم‌ شگرگزار نعمت‌های خداوند باشيم‌؟ 4) چكار كنيم‌ تا بتوانيم‌ گناهان‌ را ترک كنيم‌؟ 5) چكار كنيم‌ تا در كارهای مستحب‌ ريا و غرور و تكبّر نداشته‌ باشيم‌؟ 6) بنده‌ در حال‌ حفظ‌ قرآن‌ هستم‌ چكار كنم‌ تا مطالب‌ حفظ‌ كرده‌ را فراموش‌ نكنم‌؟ در پايان‌ تقاضا دارم‌ بنده‌ را نصيحتی بفرمایيد.

پاسخ :
جواب‌ كليه سؤال‌های شما در اين‌ جمله‌ نهفته‌ است‌: پروردگار عالم‌ انسان‌ را طوری خلق‌ فرموده‌ است‌ كه‌ «نمی‌دانم‌» در قاموس‌ او نيست‌ و اگر جدّاً بخواهيد می‌توانيد. بنابراين‌ بخواهيد، جدّاً بخواهيد تا آنچه‌ می‌خواهيد حاصل‌ شود، بلی دعا و توسّل‌ به‌ اهل‌ بيت‌ را هم‌ فراموش‌ نكنيد.

منبع: almazaheri.ir