چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

جوانی هستم‌، دوستی دارم‌ كه‌ عصبی است‌ و اخلاقی تند دارد و خود او هم‌ از اخلاق‌ و رفتار خود ناراحت‌ است‌ و دوست‌ دارد كه‌ اين‌ رفتار را ترک نمايد و به‌ نظر من‌ يكی از علل‌ اين‌ اخلاق‌ غرور است‌ و می‌خواهم‌ در راه‌ ترک اين‌ اخلاق‌ او را ياری نمايم‌ و می‌خواهم‌ كه‌ جناب‌ عالی من‌ را در اين‌ راه‌ راهنمايی كنيد.

پاسخ :
با جدّيّت‌ و مبارزه‌ با آن‌ رذيله‌ و تذكّر با مهربانی شما و با دعای هر دو البت‌ با حوصل‌ و صبر و استقامت‌ از هر دو تسلّط‌ بر آن‌ رذيله‌ پيدا خواهد شد.

منبع: almazaheri.ir