چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

جوانی هستم‌ که‌ به‌ دنبال‌ کمال‌ و سعادت‌ آخرت‌ و دنيا سعی و تلاش‌ فراوانی کرده‌ام‌ و در اين‌ راه‌ روش‌های مختلفی را نيز آزايش‌ کرده‌ام‌ البته‌ پس‌ از مدّتی طی کردن‌ طريق‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيده‌ام‌ که‌ هم‌ اکنون‌ بايد پس‌ از اين‌ مدّت‌ که‌ راه‌ جهاد با نفس‌ را پيش‌ گرفته‌ام‌ استاد خودم‌ را انتخاب‌ کنم‌ و جهت‌ راهنمايی و نظر خواهی در مراحل‌ درس‌ اخلاق‌ و خودسازی از جناب‌ عالی کسب‌ تکليف‌ نمايم‌، بنده‌ در حال‌ حاضر کتاب‌های متعدّدی که‌ نوشته شما می‌باشد را مطالعه‌ کردم‌ که‌ از آن‌ جمله‌ کتاب‌های اخلاق‌ و خود سازی در مکتب‌ قرآن‌ و اهل‌ بيت‌: می‌باشد و هم‌ اکنون‌ مشغول‌ مطالعه کتاب‌ جهاد با نفس‌ نوشته شما میباشم‌ که‌ کتاب‌ بسيار کامل‌ و بدون‌ نق‌ برای هدايت‌ ا جوانان‌ است‌، لذا خواهشمندم‌ که‌ در صورت‌ امکان‌ اجازه‌ فرماييد بنده‌ نيز به‌ عنوان‌ يکی از شاگردان‌ کوچک‌ شما در مکتب‌ قرآن‌ و اهل‌ بيت‌ معرفت‌ اسلامی را کسب‌ کنم‌ و بتوانم‌ از طريق‌ مکاتبه‌ با شما ارتباط‌ داشته‌ باشم‌ اگر اجازه‌ بفراييد بنده‌ از هم‌ اکنون‌ جناب‌ عالی را استاد خطاب‌ نمايم‌ و شما نيز به‌ جهت‌ اينکه‌ بنده‌ جوانی از جوانان‌ ايران‌ اسلامی و طالب‌ معرفت‌ اسلامی و عرفان‌ الهی هستم‌ دست‌ خالی مرا ردّ نکنيد و استدعا و تمنّا دارم‌ که‌ جهت‌ مثبت‌ بودن‌ نظرتان‌ در مورد بنده‌ جواب‌ کوتاهی با دست‌ خط‌ مبارکتان‌ برايم‌ ارسال‌ فرماييد، باشد که‌ بتوانم‌ در آينده‌ای نزديک‌ به‌ زيارت‌ جناب‌ عالی نايل‌ شوم‌ و از رهنمودهايتان‌ بهره‌مند گردم‌.

پاسخ :
در خود سازی استاد خصوصی لازم‌ نيست‌ شما همان‌ کتاب‌ جهاد با نفس‌ را خوب‌ مطالعه‌ کنيد و خوب‌ عمل‌ نماييد و اگر شبهه‌ای جلو آمد بپرسيد انشاءالله خدای متعال‌ دست‌ شما را خواهد گرفت‌، به‌ اميد آن‌ روز.

منبع: almazaheri.ir