چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

در ارتباط با كيفيّت‌ تهذيب‌ نفس‌ توضیح بفرمایید؟

پاسخ :
چيزی را بهتر از تقيّد به‌ ظواهر شرع‌ نمی‌دانم‌، قال‌ الله تعالی: «ان‌ْ تَتِّقُوا اللهَ يَجْعَل‌ْ لَكُم‌ْ فُرْقاناً».
و اصل‌ همين‌ است‌، پايه‌ همين‌ است.
‌«يا اَيُّهَا الِّذين‌َ امَنُوا ان‌ْ تَتِّقُوا اللهَ يَجْعَل‌ْ لَكُم‌ْ فُرْقاناً وَ يُكَفَّرْ عَنْكُم‌ْ سَيَّئاتكُم‌ْ وَ يَغْفرْ لَكُم‌ْ وَ اللهُ ذُوالْفَضْل‌ الْعَظيم‌»
اگر سعادت‌ دارَين‌ می‌خواهيد تقوای الهی را مراعات‌ كنيد حتماً خداوند شما را ياری می‌كند.
قال‌ الله تعالي‌: «وَ لَقَدْ اَرْسَلْنا من‌ْ قَبْلك‌َ رُسُلاً الي‌ قَومهم‌ْ فَجاءُوهُم‌ْ بالْبَيَّنات‌ فَانْتَقَمْنا من‌َ الِّذين‌َ اَجْرَمُوا وَ كان‌َ حَقِّاً عَلَيْنا نَصرُ الْمُؤْمنين‌»

منبع: almazaheri.ir