چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

با‌عرض سلام و ادب محضر حضرت آیت الله مظاهری (مد ظلّه العالی) و با آرزوی سلامتی و طول عمر برای آن وجود عزیز برای زیاد شدن محبت و ارادت به ساحت قدسی فاطمه زهرا (سلام الله علیها )چه کنم؟ به نظر حضرتعالی بهترین راه در توسلاتمان به ایشان (سلام الله علیها) چه می‌باشد؟

پاسخ :
اولاً با زمینه سازی و آن اهمیّت به واجبات و اجتناب از گناه، خود را مهیّا کنيد. بعداً با قرائت قرآن زیاد و هدیه آن خدمت ایشان توجه ایشان را به دست آورید. هر روز زیارت مخصوصه ایشان را بخوانید و از ایشان طلب توجه کنيد. و همه این ها برای کسب دنیا و آخرت نباشد، بلکه برای ایجاد محبّت باشد.

منبع: almazaheri.ir