چهارشنبه، 22 ارديبهشت 1395

پرسش :

من چند وقتي است بعد از گناهاني كه انجام داده‌ام، فكر بازگشت از گناهان و قصد توبه دارم. لطفاً راه توبۀ واقعی را به من نشان دهيد. همچنين به دليل اينکه قبلاً در اينترنت، داستان‌های انحرافی و تحريک آميز می‌خواندم، اکنون افکار شهوت‌انگيز مرا آزار می‌دهند. حتي در محيط خانواده و فاميل نيز با ديدن معمولی افراد، افکار باطل به سراغم می‌آيند. با اين‌كه ازدواج كرده‌ام، باز هم افكار مزاحم رهايم نمی‌کنند. چه کنم؟

پاسخ :
اگر دست از کارهای گذشته بردارید و پشیمان جدی از گذشته باشید، حتماً خداوند توبۀ شما را قبول می‌کند و راجع به توهّمات که دارید، بی تفاوت باشید و از افکار خوب استفاده کنید تا افکار بد خود به خود برود. سر و کار با مسجد و نماز جماعت و منبرهای خوب داشته باشید و کتاب های دینی خوب مطالعه کنید و از نماز اول وقت کمک بگیرید، حتماً خوب می‌شوید.

منبع: almazaheri.ir