سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

به خاطر مسائلی دچار مشکلات مادی بسیار بسیار شدیدی شده ام. آیا این به خاطر عذاب الهی است یا رحمت الهی که خودم از فهم آن عاجز هستم؟ آیا این امتحان الهی است؟ چگونه بر این امتحان بسیار مشکل غلبه کنم؟ چرا دست به هر کاری میزنم خراب می شود؟ استاد عزیز هزاران و هزاران سئوال دارم ولی واقعاً دلم پر از خون است و واقعاً مستاصل شده ام. وظیفه من چیست؟

پاسخ :
رضا به داده بده وز جبين گره بگشا

كه بر من و تو در اختيار نگشودند

ما بايد بدانيم كه خداوند قادر و عالم و جواد و حكيم است و هرچه جلو مي آيد از روی حكمت است. ولي ما برای رفع گرفتاري­ها بايد تلاش و کوشش كنيم. اگر گناهكاريم بدانيم گرفتاري­ها از آنجا سرچشمه می گيرد، توبه كنيم و گناه را ترک كنيم. و اگر گناهكار نيستيم براي رفع گرفتاری ها تلاش كنيم، اگر رفع نشد، گله نكنيم و بدانيم مصلحتی در كار است. البته خداوند پاداش بزرگی در دنيا و آخرت عنايت می كند.

منبع: almazaheri.ir