سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

خواهشمندم در مورد رابطۀ دوستی، محبّت و عشق، از منظر اسلام راهنمایی لازم را بفرمائید. چه باید کرد که با وجود محبت به دیگران، عفت حفظ شود؟ دوستی و محبت دختر و پسر، افراد همجنس با یکدیگر، محبت بین اساتید و شاگردان و ... چه حکمی دارد؟

پاسخ :
محبّت متعارف به یکدیگر سفارش قرآن است و در روایات زیاد روی آن سفارش شده است. ولی محبّت غیر متعارف به هر کس که باشد که فعلاً به آن عشق می گویند، خطرناک است و باید آن را فراموش کرد. ولی محبّت های امروزی محبت نیست، تحریک شهوت است، به صورت محبّت آمده است و باید از آن پرهیز کرد و قرآن کریم گناه آن را در سر حد زنا دانسته است و هفتاد درصد مفاسد اخلاقی که غدّۀ سرطانی جامعه ما شده است، از همین محبّت های غیر متعارف سرچشمه می گیرد. و اگر کسی مخصوصاً زن بخواهد نجات پیدا کند، باید عفّتی که از بهترین نعمت ها است جایگزین آن کند.

منبع: almazaheri.ir