سه‌شنبه، 28 ارديبهشت 1395

پرسش :

اینجانب از دو موضوع خيلی رنج می‌برم و هر چه تلاش می‌کنم موفق به اصلاح آن نمی‌شوم. لطفاً اين حقير را راهنمايی فرماييد. 1. اخلاقم تند است و صبر ندارم مخصوصاً با خانواده. 2. زياد حرف نمی‌زنم. کاملاً می‌دانم که اين دو خصلت مخرّب است و مانع نورانی و معنوی شدن می‌شود ولی قادر به اصلاح خود نيستم.

پاسخ :
مسلّم قادر به ترک اين دو رذيله هستيد. بايد مبارزه کنيد در مبارزه شکست و پيروزی است و به مرور زمان پيروز می‌شويد. کلمۀ «لاحول و لا قوّة الّا بالله» را زياد بگوييد و از نماز اول وقت کمک بگيريد.

منبع: almazaheri.ir