جمعه، 7 خرداد 1395

پرسش :

تکلیف زنى که چندین ماه است که لکه هاى پى در پى مى بیند چیست؟ لازم به ذکر است که اطبّا احتمال مى دهند که این خون‌ها مربوط به زخم‌هاى درونى باشد.

پاسخ :
مساله دو صورت دارد، اگر ثابت شود که خون مربوط به زخم یا دمل و رحم است غسل ندارد و طبق معمول باید وضو بگیرد و نماز بخواند و اگر خون مربوط به عوارض رحم بوده باشد استحاضه است، چنانچه کم باشد در حدود دیدن لکه هاى مختصر باید براى هر نماز وضو بگیرد و غسل ندارد و باید بدن را بشوید و نماز بخواند و اگر جریان دارد غسل واجب مى شود (یک غسل براى نماز صبح و غسل دیگر براى ظهر و عصر و غسل سوّم براى مغرب و عشا) و اگر غسل براى او ضرر یا مشقّت شدید دارد مى تواند تیمّم کند.

منبع: makarem.ir