دوشنبه، 10 خرداد 1395

پرسش :

شخصی که تیمم کرده است تا چه مقدار از عبادات را می تواند انجام دهد؟

پاسخ :
فردى که تیمم دارد تمام کارهایى را که فرد طاهر با غسل یا وضو، فعلش براى او مجاز است مى‌‏تواند انجام دهد، اعم از ورود به مسجد، لمس قرآن، ورود به مسجدالحرام، قرایت سوره‌‏هایى که سجده واجب دارند، طواف و... اما این قاعده یک استثنا دارد و آن تیمم براى تنگی وقت است که این تیمم فقط براى اقامه نماز فایده دارد.

منبع: makarem.ir