جمعه، 14 خرداد 1395

پرسش :

اگر نمازگزار در نماز عصر، متوجه گردد نماز ظهر را نخوانده است چه وظیفه ای دارد؟

پاسخ :
چنانچه در وقت مشترک باشد باید عدول کند، یعنى نیّت خود را به نماز ظهر برگرداند و قصد کند آنچه خوانده نماز ظهراست و به همین ترتیب آن را ادامه دهد و بعد از آن که نماز را تمام کرد نماز عصر را بخواند و اگر در وقت مخصوص ظهر باشد نماز او باطل ‏است و باید نماز را به‏ نیّت ظهر دوباره بخواند.

منبع: makarem.ir