دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

ما دانشجویان بسیجی تهران که خود را فرزندان شما مراجع بزرگوار می دانیم و تنها شما را امیدی برای حفظ ارزشهای ناب اسلام و انقلاب می‌دانیم، با توجه به جو پیش آمده در کشور عزیزمان خواستار پیگیری حکیمانه شما برای حل مشکلات هستیم. ما اعتقاد داریم که رییس جمهور محترم ایران در مناظرات تبلیغاتی انتخابات و در سخنرانی های اخیر خود با زیر پا گذاشتن اخلاق و تقوای سیاسی جوی نگران کننده را در میان جامعه ایجاد نموده اند و ما از شما بزرگوار خواستار مداخله و تذکر جدی و عمومی به ایشان هستیم باشد که مورد قبول درگاه ایزد منان قرار گیرد.

پاسخ :
اقدامات و پیگیری هایی داشته و داریم و این تأثر شما را همۀ بزرگان و دلسوزان نیز دارند. امید است ختم به خیرشود.

منبع: almazaheri.ir