دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

آيا برای تحقّق‌ موضوع‌ حدّ شرعي‌ «محاربه‌» و «افساد»، اقدام‌ مسلّحانه‌ در سلب‌ امنيّت‌ مردم‌ ضروری است‌ يا محارب‌ و افساد اعم‌ّ از آن‌ است‌؟ در صورت‌ توسعه‌ در موضوع‌، مستند آن‌ كدام‌ است‌؟

پاسخ :
علاوه‌ بر روايات‌ و فتاوي‌، آيه شريفه‌ محارب‌ را جدای از افساد می‌داند و مفسد فی الارض‌ و لو اقدام‌ مسلّحانه‌ نداشته‌ باشد محكوم‌ به‌ اعدام‌ است‌.

منبع: almazaheri.ir