دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

خصوصيّات‌ يک ازدواج‌ ايده‌آل‌ اسلامی و مراسم‌ عقد و عروسی را از همه جهات‌ مرقوم‌ فرمایيد، همچنين‌ معيارهایی كه‌ دو طرف‌ بايد به‌ آنها توچّه‌ داشته‌ باشند چيست‌؟ ضمناً كتابی را در اين‌ زمينه‌ معرّفی فرمایید.

پاسخ :
قبل‌ از ازدواج‌ بايد مراعات‌ دين‌ و اخلاق‌ بشود و با توكّل‌ به‌ خدای متعال‌ و توسّل‌ به‌ اهل‌ بيت‌: ازدواج‌ شود، و بعد از ازدواج‌ علاوه‌ بر اين‌كه‌ بايد دين‌ و اخلاق‌ در خانه‌ باشد بايد گذشت‌ و ايثار و فداكاری سرلوحه زندگی باشد و از سختگيری و قهر و پرخاش‌گری و لجاجت‌ و خودخواهی جدّاً اجتناب‌ شود، و كتابی است‌ از اينجانب‌ به‌ نام‌ «اخلاق‌ در خانه‌»، شما و خانمتان‌ با دقّت‌ و چندين‌ مرتبه‌ مطالعه‌ نمایيد و حتماً عمل‌ كنيد.

منبع: almazaheri.ir