دوشنبه، 17 خرداد 1395

پرسش :

خواهشمند است‌ مرقوم‌ فرمایيد: 1) زنان‌ ناشزه‌ چه‌ كسانی هستند و زن‌ چه‌ موقعی به‌ حدّ نشوز می‌رسد؟ اگر خانمی تحت‌ تأثير پدرش‌ از شوهرش‌ اعراض‌ نموده‌ و بدون‌ اجازه شوهر از سال‌ 1370 از بلاد مسلمين‌ (جمهوری اسلامی) خارج‌ و در بلاد كفر (آمريكا) مقيم‌ شده‌ باشد و هنوز هم‌ در آنجا باشد، اگر پدر يا وابسته او به‌ عنوان‌ وكالت‌ از طرف‌ نامبرده‌ طلب‌ مهريه‌ كند، حكم‌ شرعی در اين‌ مورد چيست‌؟

پاسخ :
بنابر آنچه‌ نوشته‌ايد خانم‌ شما ناشزه‌ است‌ و حق‌ّ نفقه‌ از شما ندارد ولی مهريه او محفوظ‌ است‌ و كار شما را بايد دادگاه‌ اصلاح‌ كند.

منبع: almazaheri.ir