سه‌شنبه، 18 خرداد 1395

پرسش :

در زيارت‌ عاشورا آمده‌ است‌ «اللهم‌ لک الحمد حمد الشاكرين‌ لک علی مصابهم‌» منظور از شكر بر مصيبت‌ سيّد الشهداء چيست‌؟

پاسخ :
مصيبت‌ شهادت‌ امام‌ حسين(ع) كه‌ از اعظم‌ مصائب‌ است‌، از الطاف‌ خفيّه خداوند تعالی است‌. لذا در حالی برای آن‌ عزاداری می‌كنيم‌، همانند حضرت‌ زينب(س)، شكرانه لطف‌ خفيّه حق‌ را هم‌ بجای می‌آوريم‌.

منبع: almazaheri.ir