شنبه، 22 خرداد 1395

پرسش :

اگر نماز گزار غیر از لباس غصبی لباس دیگری برای پوشیدن ندارد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
اگر لباس او منحصر به غصبى است و مى تواند برهنه نماز بخواند باید به دستورى که براى برهنگان وجود دارد عمل کند؛ به این ترتیب که: چنانچه احتمال مى دهد تا آخر وقت لباس مناسبی پیدا کند، احتیاط آن است که نماز را به تاخیر اندازد و اگر پیدا نکرد چنانچه کسى او را مى بیند باید نشسته نماز بخواند و عورت خود را به این وسیله بپوشاند و اگر کسى او را نمى بیند ایستاده نماز بخواند و بنابر احتیاط واجب عورت را با دست بپوشاند و رکوع و سجود را با اشاره انجام دهد و براى سجود سر را قدرى پایین تر بیاورد.

منبع: makarem.ir