سه‌شنبه، 25 خرداد 1395

پرسش :

زنى که عادت ماهانه‌اش (مثلا) شش روز بوده، در حال عادت براى عمره تمتّع مُحرم مى شود. روز هشتم ذى الحجّه که روز ششم عادت اوست پاک مى گردد، و پس از غسل اعمال عمره تمتّع را انجام مى دهد، و براى حجّ تمتّع محرم مى شود، ولى ظهر روز نهم در عرفات لک مى بیند، و نمى داند که آیا این لک بینى پس از ده روز ادامه خواهد داشت، تا آن را استحاضه حساب کند و اعمال قبلى اش صحیح باشد، یا قبل از ده روز قطع مى گردد تا احکام حیض داشته باشد. وظیفه اش چیست؟ اگر در همین فرض در مشعر لک ببیند تکلیفش چه مى باشد؟

پاسخ :
چنانچه کاملا پاک شده باشد عمره او هنگام پاک بودن صحیح است، و دیدن لک بعد از آن ضررى به آن نمى زند; (زیرا طُهر متخلّل بنابر اقوى حکم حیض را ندارد).

منبع: makarem.ir