چهارشنبه، 2 تير 1395

پرسش :

شخصی اکنون استطاعت عمره مفرده را دارد ولی دارایی او به اندازه استطاعت حج نیست، اما اگر چند سال صبر کند ممکن است برای حج مستطیع شود و در صورتی که به عمره برود احتمال دارد استطاعت بعدی او منتفی شود، در این صورت آیا جایز است به عمره مفرده برود یا خیر؟

پاسخ :
جایز است و اصولاً لازم نیست کسی خود را مستطیع کند، گرچه به سهولت بتواند.

منبع: almazaheri.ir