چهارشنبه، 2 تير 1395

پرسش :

در صفحه 50 مناسک، بخش‌ رمی جمره‌، آمده‌ است‌: هفت‌ ريگ‌، يكی پس‌ از ديگری به‌ جایی كه‌ نامش‌ جمره عقبه‌ است‌ بزند گرچه‌ از طبقه بالا باشد. 1) آيا مراد از جمره‌، مكانی است‌ كه‌ ستون‌ در آن‌ واقع‌ شده‌ يا مراد خود ستون‌ است‌؟ و اگر مراد، مكان‌ است‌ رمی به‌ ستون‌ چه‌ حكمی دارد؟ 2) اگر مراد ستون‌ است‌، در طبقات‌ بالا هم‌ بايد به‌ ستون‌ اصابت‌ كند؟ 3) اگر مراد، ستون‌ است‌، اكنون‌ كه‌ ظاهراً ستون‌ها را عريض‌ كرده‌اند، آيا رمی به‌ قسمت‌های اضافی كفايت‌ می‌كند؟

پاسخ :

1) مراد آنجایی است‌ كه‌ الان‌ ستون‌ در آن‌ واقع‌ شده‌ است‌ بنابراين‌ بايد حتماً به‌ ستون‌ بخورد و انداختن‌ در جایی كه‌ سنگ‌ها جمع‌ شده‌ جايز نيست‌.

2) بايد به‌ ستون‌ اصابت‌ كند.

3) كفايت‌ می‌كند.

منبع: almazaheri.ir