يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

چند وقتی است که بنده در خصوص ماجراهایی و با توصیه یکی از دوستان به مجالس عرفا که شب جمعه تشکیل می‌شود کشیده شده ام....با وجودی که این مردان خدا و جلسات آنان را فوق العاده محترم می‌دانم می‌خواستم نظر شما را با افرادی که به عرفان معتقدند بپرسم...آیا اصولا این نوع دین داری که با پوشیدن لباس‌های سلوک و یک سری محرومیت ها است...قابل قبول است؟

پاسخ :
در صورتی که مجالس صوفیان بوده باشد شرکت در آن جایز نیست زیرا آنها انحرافاتی از نظر عقاید و عمل دارند ولی اگر عرفای اسلامی و اهل سیر و سلوک شرعی باشند مانعی ندارد و ریاضت های مشروع جایز است.

منبع: makarem.ir