يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

دانشجوی معماری هستم. جهت گذراندن دوره کارآموزی در جایی کار می کنم که اهالی و مسئولین آن سنی هستند و اولین کار هم بازدید کردن از احداث میدان امام شافعی است. الان همه مسخره می کنند که با او محشور می شوی. علاوه بر این مدرکم را نیز بر این اساس می گیرم. وظیفه ام چیست؟

پاسخ :
با توجه به اینکه شافعی علاقه زیادی به اهل بیت (علیهم السلام) داشته و پیروان او با شیعه خوب هستند کار شما مانعی ندارد.

منبع: makarem.ir