يکشنبه، 13 تير 1395

پرسش :

من خانمی هستم ۲۰ساله و ازدواج کردم همسرم بعد از ازدواج به من گفت که درویش است از فرقه قادریه، موهایش را بلند می کند گاهی اوقات تیغ بازی می کنند یا لامپ مهتابی می خورند خواهش می کنم به من بگویید چیکارکنم؟

پاسخ :
در صورتی که اعتقاد به خداوند یگانه و پیامبر (صلی الله علیه و آله) اسلام داشته باشد ازدواج شما باطل نیست.

منبع: makarem.ir