جمعه، 18 تير 1395

پرسش :

من یک زن هستم، به منزل پدرم می‌روم و درمنزل پدرم کارهای منزل آنان را انجام می‌دهم، شوهرم با کار کردن درمنزل پدرم مخالف است و می‌گوید چون من راضی نیستم اعمال واجبی که سایر افراد خانواده انجام می دهند شرعا اشکال دارد. آیا کار من اشکال شرعی دارد؟

پاسخ :
اشکالی ندارد.
زنان در چند مورد بدون اجازه شوهر مى توانند از منزل خارج شوند: در مورد انجام واجبات (مانند حج واجب و صله رحم نسبت به پدر و مادر و برادر و خواهر و امثال آن به مقدار لازم) و فراگرفتن احکام اسلام مثل اینکه به مسجد برود تا در آنجا احکام اسلامى را بشنود، و در مورد تهیه اجناس ضرورى و لوازم منزل در صورتى که همسرش یا شخص دیگرى براى او انجام ندهد، و نیز براى راى دادن در انتخابات و یا شرکت در راه‌پیمایى هاى ضرورى، و هم‌چنین در مورد مراجعه به طبیب.

منبع: makarem.ir