چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

می خواستم بدانم اگر مسلمانی در انجام فریضه نماز کوتاهی کند یا به طور کامل آن را بجا نیاورد، حکم کافر را دارد یا نه؟ ازدواج با چنین شخصی چه حکمی دارد؟ در برخورد با چنین شخصی چه باید کرد؟ و اگر ازدواج کرده باشد چگونه است؟

پاسخ :
در صورتی که معتقد به نماز باشد ولی بر اثر تنبلی آن را به جا نیاورد کافر محسوب نمی شود بلکه مسلمان گناهکاری است و ازدواج با او جایز است ولی لازم است با زبان خوش توام با ادب و احترام او را امر به معروف و نهی از منکر کرد تا این فریضه بزرگ را به جا آورد.

منبع: makarem.ir