يکشنبه، 27 تير 1395

پرسش :

جوان 25 ساله ای هستم که در مقطع کارشناسی ارشد مشغول تحصیل می‎باشم. در محیط مرکز آموزشی با دختر 24 ساله ای آشنا شدم. با ایشان در مورد ازدواج صحبت کردم. ایشان گفتند تا یک‎سال قصد ازدواج ندارند وکسانی هستند که او بخواهد با آنها ازدواج کند. ایشان حجاب را خیلی رعایت نمی کنند. من الان دیگر به آن مرکز نمی روم ولی در این فکر هستم که از طریق اینترنت برای ایشان نوشته ها و عکس هایی بفرستم. در صورت توافق اگر ایشان پذیرفت شرط ازدواج را رعایت حجاب و نماز خواندن و غیره قرار می دهم البته با توجیح دقیق ایشان نه به زور. آیا ارتباط اینترنتی با ایشان در چارچوب اسلام و ذکر خوبی هایی که در من وجود دارد خلاف موازین اسلامی است (برای متقاعد کردن ایشان) لطفا مرا راهنمایی نمایید. (من علاقه زیادی به اخلاق ایشان و برخی تفکراتشان پیدا کرده ام).

پاسخ :
به مقدار ضرورت و نیاز برای ازدواج می توانید با او صحبت کنید.

منبع: makarem.ir