سه‌شنبه، 23 شهريور 1395

پرسش :

با توجّه‌ به‌ اختلاف‌ افق‌های كشورهای اسلامی، چند شب‌ قدر برای هر شب‌ قدر احتمالی در سرتا سر جهان‌ برگزار می‌شود يا در نظر گرفته‌ می‌شود كه‌ با وحدت‌ ليلة القدر منافات‌ دارد. نظر شما برای ايجاد اين‌ وحدت‌ (يک شب‌ در طول‌ سال‌) چيست‌؟ و آيا می‌توان‌ افق‌ مكّه‌ را برای كليه كشورهای مسلمان‌، مرجع‌ ماه‌ مبارک رمضان‌ و در نتيجه‌ شب‌ قدر و عيد فطر قرار داد؟ پيشرفت‌ تكنولوژی اين‌ امكان‌ را فراهم‌ آورده‌ است‌، ولی آيا عقل‌ و شرع‌ اين‌ اجازه‌ را می‌دهند؟

پاسخ :
شب‌ قدر نظير شب‌ جمعه‌ است‌ و طبق‌ افق‌ بايد اهل‌ آن‌ افق‌ عمل‌ نمايند.

منبع: almazaheri.ir