جمعه، 26 شهريور 1395

پرسش :

تعدادى از مبتلایان به بیماری‌هاى روانى به علّت انجام کارهاى خلاف اخلاق اجتماعى، یا منافى عفّت، به آن گرفتار شده اند. روان پزشک باید جهت درمان، یا دادن مشاوره، از آن‌ها اطّلاعاتى کسب کند. آیا تجسّس در چنین مواردى براى پزشکان جایز است؟ در صورتى که بخشى از تجسّس به دلیل حسّ کنجکاوى خود پزشک بوده، و نقش آن جهت درمان ضعیف باشد، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
تجسّس هاى روان درمانى، که براى درمان ضرورى به نظر برسد، جایز است.

منبع: makarem.ir