شنبه، 20 آذر 1395

پرسش :

مکلّفی که مدتی اعمال خود را بدون تقلید انجام داده، برای بررسی صحت یا عدم صحت اعمال گذشته‌اش، آیا باید تحقیق کند که فتوای مجتهدی که وظیفه‌اش تقلید از او بوده و یا فتوای مجتهدی که فعلا باید از او تقلید کند، در مورد آن عمل در همان تاریخ، چه بوده است؟

پاسخ :
لازم نیست و چنانچه عمل مطابق فتوای فعلی مرجعی که اکنون باید از او تقلید کند باشد، صحیح است.

منبع: zanjani.net