چهارشنبه، 25 فروردين 1400

اطلاع دادن مهمان به نجس کردن فرش میزبان

پرسش :

اگر من به‌عنوان مهمان باعث نجاست فرش میزبان شوم که مدت زیادی در خانه‌شان اقامت دارم آیا لازم است به صاحب‌خانه خبر دهم و آیا نمازخواندن من و خود میزبان و مهمان‌های دیگر که از موضوع اطلاع ندارند روی همین فرش اشتباه است؟

پاسخ :
لازم نیست گفته شود ولی اگر باعث نجس شدن چیزی شده باشید که به‌طور متعارف در معرض نجس کردن آب یا غذای دیگران است باید اطلاع دهید. هم‌چنین است اگر نگفتن نجاست و تطهیر نکردن باعث می‌شود که نجاست به خاطر معاشرت به خودتان سرایت کند و عملتان باطل شود یا غذایتان نجس گردد.نماز خواندن روی فرش نجس تا زمانی که موجب سرایت نجاست به لباس و بدن نمازگزار نشود مانعی ندارد.

منبع: zanjani.net