شنبه، 20 آذر 1395

پرسش :

بدون تحقیق از مجتهدی تقلید می کردم که بعد از فوت ایشان دوباره بدون تحقیق از مرجع دیگری تقلید نمودم. تکلیف اعمال گذشته بنده مثل حج و خمس‌های که پرداخت نموده‌ام چیست؟

پاسخ :
اگر بدون تحقیق از کسی تقلید کرده اید که شرایط مرجع تقلید را نداشته، در صورتی که مرجع تقلید کنونی شما آن اعمال را صحیح بداند، اعمال شما صحیح می شود و گرنه محکوم به بطلان است. البته در مورد خمس اگر به مصرفش رسیده کفایت می کند.

منبع: zanjani.net