پنجشنبه، 2 دی 1395

پرسش :

اگر کسی مالی را پیدا کند که: الف) قیمت آن کمتر از یک درهم است؛ ب) قیمیت یک درهم یا بیش از یک درهم است؛ آیا می تواند آن‌ها را تصاحب کند؟

پاسخ :
1. [اگر لقطه، كمتر از يک درهم[1] باشد] می‌‏تواند با قصد تملک بردارد.
2. [اگر لقطه، يک درهم يا بيش از يک درهم باشد] با احتمال پيدا شدن صاحبش، بايد يک سال تعريف كند و در صورتی كه از پيدا شدن صاحبش مأيوس باشد، از طرف صاحبش صدقه بدهد. 1/9/87

پی‌نوشت:
1. يک درهم كه تقريبا برابر با نصف مثقال نقره است، در اين تاريخ (7/1378) برابر با حدود هزار تومان است.

منبع: esra.ir