سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

قبری را چند سال پیش خریده اند و چند سال بعد، خمس آن را براساس قیمت خرید آن پرداخت کرده اند. امروز قیمت آن بالاتر رفته آیا باید خمس را بر اساس قیمت روز، پرداخت میکردند؟ اگر آری، آیا امروز که میخواهند ما به التفاوت را بپردازند باید براساس قیمت روزِ پرداخت خمس، ما به التفاوت را بپردازند یا براساس قیمت امروز؟

پاسخ :
خمس مابه التفاوت، لازم نیست البته اگر آن را بفروشد افزایش قیمت- منهای تورم- جزء سود سال فروش است.

منبع: zanjani.net