چهارشنبه، 18 اسفند 1395

پرسش :

کسی که از خصال کفارات اطعام را برگزیده و یا از بابت کفاره و فدیه یک مدّ طعام باید بدهد یا فطره عید فطر را می‌دهد آیا مجزی است که از نانوائی‌های کشور نان خریداری کندوبه‌ مستحقین بدهد یا نه با آنکه می‌دانیم که دولت به نانوائی‌ها سوبسید می دهد و یک کیلو نان که در نانوائی به سیزده تومان می‌دهند، اگر آزاد خریداری شود شاید در حدود چهل تومان باشد؟

پاسخ :
در فرض سئوال، خریدن نان از نانوائی و به عنوان کفّاره یا فطره دادن مانع‌ ندارد.
منبع: saafi.com