پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

اگر در اثر مرض مانند قطع نخاع، بدون اراده از کسى منى خارج شود آيا موجب جنابت مى‌‏شود و تکليف شرعى او از اين جهت چيست؟

پاسخ :
جنب مى‌‏شود و اگر مى‌‏‌تواند بايد غسل کند وگرنه تيمّم نمايد و نماز بخواند و اگر به طورى است که بعد از غسل يا تيمّم نمى‌‌‏‌تواند خود را نگهدارد و نماز بخواند براى هر نماز يک غسل در فرض امکان و يک تيمّم در فرض ديگر کافى است‏.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص50