پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

محترما معروض مى‌‏دارد: آب لوله‌‏کشى شهرى جيره‏بندى شده و دو باب حمام موجود در محل که از آب لوله‌‏کشى شهر تأمين مى‏شد به ناچار از آب دو رشته قنات در شهر که به مصرف کشاورزى مى‌‏رسد تأمين مى‏گردد، بعضى افراد اظهار مى‏‌دارند که ما راضى نيستيم که از آبمان براى مصرف در حمام برداشته شود، لازم به توضيح است که اين دو باب حمام قبل از لوله‌‏کشى شهر از آب همين قنوات استفاده مى‏‌کرده با اين تفاوت که در آن عصر با دلو و چرخه آب کشيده مى‏شد و اکنون با موتورپمپ، آيا تغسيل و تطهير در اين حمام‌ها چگونه است؟

پاسخ :
اگر حمام حق استفاده از آب قنات دارد مى‌‏‌تواند مانند گذشته از آب قنات بردارد در غير اين صورت برداشت آب و استفاده از آن منوط به اجازه تمام شرکاء است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص62