پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

اگر انسان- نعوذ باللّه- به‌واسطه کار حرامى جنب شود، عرقى که بعد از اين عمل از او خارج مى‌‏شود نجس است؟ و آيا مى‌‏شود با غسل يا تيمم و لو در ضيق وقت که براى اين جنابت انجام گرفته بدون گرفتن وضو، نماز خواند؟

پاسخ :
عرق جنابت از حرام نجس نيست، ولى نماز با آن صحيح نيست و غسل جنابت و لو از حرام باشد، کفايت از وضو مى‏‌کند و تيمم و لو در ضيق وقت در فرض مرقوم صحيح است و جنابت از حرام در غسل و تيمم با جنابت از حلال فرقى ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص67