پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

در روزنامه‌‏ها آيات زيادى از قرآن مجيد و اسماء اللّه و اسماء انبياء- عليهم السّلام- به چشم مى‏خورد و بسيارى از مردم به‌طور اجتناب‏ناپذير سر و کار با آن دارند و اجناسى در آن مى‏پيچند و زيردست و پا و در محلهاى نجس و کثيف که توهين است مى‏‌اندازند و با عدم طهارت آنها را دست مى‏زنند، آيا وظيفه هست به متصديان تذکر دهيم که فکرى براى اين بکنند؟

پاسخ :
چنين تکليفى نيست ولى اگر در موردى توهين و بى‏احترامى شود بايد رفع توهين شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص115