دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

آستان قدس رضوى اراضى خود را به کسى واگذار نمى‌‌‏‌کند مگر این‌که سند اجاره رسمى به عنوان موجر و مستأجر از یکى از محاضر رسمى داشته باشد على‏هذا شخصى که سند اجاره به دستش افتاده بعد از انقضاى مدّت اجاره اولى از مستأجر سبقت گرفته با همین سند، اجاره را تمدید یا تجدید مى‌‌‏‌کند در صورتى که مستأجر به تمدید آن راضى نیست آیا متصرّف مى‏‌تواند در عین مستأجره تصرفات نماید یا نه؟

پاسخ :
بعد از مدت اجاره مستأجر اول حق ندارد و اجاره منوط است به نظر متصدى شرعى موقوفات آستان قدس.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص200