دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

راننده‌‏اى بنا به دستور رئیس اداره براى انجام کارى براى ده روز به منطقه‌‏اى سفر مى‌‌‏‌کند، امّا این راننده براى این که خیلى در آن منطقه ایجاد مزاحمت نکند این کار ده روزه را فشرده انجام مى‏‌دهد (از کار هیچ کم نمى‏‌شود) و در مدّت 6 روز به پایان مى‏رساند؛ در ضمن اداره هم کار را مى‏خواهد نه مدّت را! آیا حقوقى که این راننده باید بگیرد حقوق همان ده روز را باید بگیرد یا حقوق شش روز را؟ (ضمنا حقوق ماهیانه و حقوق مأموریت على حدّه مى‌‏‌باشد)

پاسخ :
چنانچه کارمزد باشد نه روز مزد، تمام مزد کار را استحقاق دارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص215