دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

آیا نان و شیر و سایر مواد خوراکى که در کارخانجات بزرگ به کمک ماشین تهیه و یا آماده مى‏‌شود، براى مصرف دانشجویان مقیم کشورهاى‏ غیر مسلمان که مجبور به استفاده از این مواد هستند چه حکمى دارد؟ و یقین به نجاست را در این مورد چگونه باید احراز کرد؟

پاسخ :
اگر یقین به ملاقات چیزى با رطوبت با بدن کافر پیدا نکنید محکوم به طهارت است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص509