دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

چیدن میوه از باغ کشاورزى براى خوردن در همان محل بدون اجازه از صاحب باغ، آیا حلال است یا خیر، و این‌که مى‌‌‏‌گویند به اندازه خوردن‏ حلال است و براى بردن حلال نیست، چگونه است؟

پاسخ :
اگر درخت میوه در «سر راه» رهگذر قرار داشته باشد مى‏‌تواند در حال «عبور» از خیابان، از میوه آن درخت براى خوردن در «همانجا» استفاده کند. به شرط آنکه از حد سیرى و احتیاج تجاوز نکند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص512